Mental Fitness Studio
  home    Wanderlee Magyarország Kft. rólunk aktuális kapcsolat
Banner

Pszichofitness Tréning 

 
bagdykep
  • A tréningen megismerhetjük azokat az energizáló, erőgyűjtő és az immunrendszer aktivitását stimuláló műveleteket, amelyek segítenek a testi-lelki egyensúly, derű és kiegyensúlyozottság elérésében.

 

A programot vezeti: prof. Dr. Bagdi Emőke

  • Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta. A Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Tanszékének vezetője, egyetemi tanár. A relaxációs módszerek és az egészség-megőrzés, lelki önkarbantartás, a pszichofitness jeles hazai képviselője.

Kiknek ajánljuk:

  • Vezetőknek, coachoknak, trénereknek, segítő foglalkozásúaknak
  • Mindenkinek, akik felelősek önmaguk és környezetük harmónikus működéséért.

 

Életünk válságos küzdelmeiben magunkra vagyunk utalva, hogy a mindennapos stressz-helyzetekkel viaskodjunk. Magunk dönthetünk arról, hogy használjuk-e az évezredeken át kevesek kiváltságaként elérhető és mára közkinccsé vált nagyhatású önfejlesztő eszközöket használjuk-e saját, eddig kihasználatlan lehetőségeink felszabadítására, rejtett erőink felszínre hozására. "Relaxáljunk, kocogjunk és kacagjunk, változtassunk egy picit a komor, sötét gondolatfelhőkön, s még a legsötétebb kilátástalanságban is kíséreljük meg a válaszkeresést: mire jó mindez nekem, mire tanít, mire tesz alkalmassá? Hiszen "ami nem öl meg, az megerősít" - állította Nietzsche, a filozófus.
A stresszhelyzeteket aligha kerülhetjük el. Tekintsük hát erőpróbának, és minden lehetséges támadásponton lépjünk fel a károsító hatások ellen. Felelősség önmagunkért, pozitív kihívásként szemlélt stresszhelyzetek, megküzdési bátorság - e három teendőről sose feledkezzünk meg!" Ez az üzenete Bagdy Emőke Pszichofitness című könyvének és 2 napos programjának.
A tréning egyedi gyakorlatorientált tematikájáról az érdeklődőknek további tájékoztatást küldünk.
A rekreációs célkitűzésű pszichofitness a belső útra vezet rá. Arra tanít, hogyan "társalogjunk" a stressz-terheléstől szenvedő szervezetünkkel. A tréningen megismerhetjük azokat az energizáló, erőgyűjtő és az immunrendszer aktivitását stimuláló műveleteket, amelyek segítenek a testi-lelki egyensúly, derű és kiegyensúlyozottság elérésében.

Miért jó a pszichofitness?

Kultúránk extravertált, inkább a környezetre irányul az érdeklődésünk, mintsem önmagunkra, és inkább racionálisan viszonyulunk önmagunkhoz és a világhoz, mintsem érzelmileg. A belső folyamatokat, lelki történéseket és saját szervezetünk karbantartását teljességgel elhanyagoljuk. Nincsenek kiépített belső útjaink, hogy a lelki tájakon is jól eligazodjunk. A rekreációs célkitűzésű pszichofitness a belső útra vezet rá. Arra tanít, hogyan "társalogjunk" a stressz-terheléstől szenvedő szervezetünkkel.

Napjaink kemény küzdelemre parancsoló élethelyzeteiben leginkább saját erőnkre vagyunk utalva. Kíséreljük meg rejtett tartalékainkat felszínre hozni, életünk szolgálatára, egészségünk védelmére. Relaxáljunk, kocogjunk és kacagjunk! Változtassunk! – Dr. Bagdi Emőke