Mental Fitness Studio
  home    Wanderlee Magyarország Kft. rólunk aktuális kapcsolat
Banner

Belső Utazás – Utazás Önmagunkba

Belső utazás

Önfelfedezés, békés testi-lelki lényeg-ismeret

A Belső utazás egy olyan önfelfedező módszer, amellyel legbensőnkig, a bennünk lakozó végtelen energia forrásáig jutunk el.
Nem biztos, hogy könnyen elfogadható ez a meghatározás azok számára, akiket súlyos, nehéz lelki és testi problémák gyötörnek.
Bennünk? Végtelen energia? „Ez lehetetlen, nem ezt tapasztalom” – mondhatná bárki.
A Belső utazáson keresztül meggyőződhetünk, hogy a probléma-helyzeteket mi  gyártjuk. Nem a külső világgal, vagy a magunk teremtette illúziókkal, a „nagy várásokkal” kell összemérni magunkat. Mi alakítjuk életünket és környezetünket.
Csak az valósulhat  meg, amivel már rendelkezünk.

Két út áll előttünk:

  • elhisszük azt, hogy baj van és hagyjuk, hogy a múlt történéseiből eredő fájdalom megrekedjen bennünk. Figyelmünk fókusza a problémára irányul és keressük az okokat, hogy „mi miatt történhetett ez?”
  • Tudjuk, hogy az energia, a képesség és az eredmény már bennünk van. Nem kell várni. Nem kell   akarni. Nem hiánnyal és a fájdalommal kell foglalkoznunk.  Csak megnyitni az  utat  magunkban a FORRÁS- hoz.

 

Ha érezzük és tudjuk, kik  vagyunk valójában, akkor a lehetőségek kinyílnak és szabadon szárnyalhatunk.
Figyelmünk iránya és fókusza adja meg szabadságunkat.

Brandon Bays – a Belső Utazás pioneer-ja

Brandon Bays módszere, a "The Journey", először Angliában, a 90-es évek közepén indult és tanfolyamokon keresztül vált ismertté. Később, könyvének megjelenésével terjedt tovább Ausztráliában, Dél Afrikában, a Skandináv országokban és Amerikában. Ezekben az országokban Brandon ma is tanítja a módszert és ma már a világon százezrek használják a Belső Utazást, hogy megszabadulhassanak gyötrő problémáiktól.

 

A módszer

Utazásunk Önmagunk belsejébe olyan, mintha moziban ülnénk. Érzékletes képeket látunk, miközben lemerülünk önmagunk mélységeibe.
Találkozunk mindazzal, ami haragunkat, bánatunkat, szorongásunkat, kishitűségünket táplálja.
A Belső Utazás nem küzdelem ezekkel. Inkább elengedése mindazon fájdalmaknak, amik ezidáig görcsösen hozzánk tartoztak.

Nem a racionális gondolatokkal, érvekkel, bizonyítékokkal dolgozunk. Ehelyett érzelmeket hozunk felszínre- és mondunk ki – igazi dialógusban állva mindazokkal, akik meghatározóak számunkra.

A Belső Utazás általában már az első alkalommal megindít bennünket a változás, egésszé-levés felé.

A bennünk lakozó végtelen energia megélése pedig szavakkal ki nem fejezhető élmény. Onnantól minden elkezd a helyére kerülni.

 

"Nem fedezhetsz fel új földrészeket addig, míg tekinteted el nem fordítod a kikötőről, ahonnan indultál."
André Gide