Mental Fitness Studio
  home    Wanderlee Magyarország Kft. rólunk aktuális kapcsolat
Banner

Egy csészényi egészség a család minden tagjának!
BIO KÁVÉ különlegességek, TEA, KAKAÓ

 

ganodermaganoderma

Change your coffee, change your Life..“

napi egy Organo Gold ganoderma kivonatot tartalmazó készítménnyel, egy a mindennap fogyasztott kávéját vagy teátját lecserélve változtathat életén!

Hogyan: Az OG 100% bio ganoderma gombában található poliszacharidok és organikus germánium együttesen pozitívan befolyásolják és az anyagcsere folyamatokat, megerősítik az immunrendszert, valamint bizonyítottanhatásosak a daganatos elváltozások stabilizálásában! A germánium növeli a vér oxigénfelvevő képességét ezáltal lassítja a szövetek öregedését.

Nemzetközi referencia:
Az Organo Gold termékei 30 különféle nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek!A Ganoderma Lucidum gombát az ázsiában több, mint 4000 éve sikeresen alkalmazzák az orvoslás terén. Kínában a "gyógynövények királya" -ként emlegetik, és értékesebbnek tartják a ginsengnél. Az OG termékekben 100%-ig organikus, hitelesített Ganoderma Lucidum gomba található. Az USA kormányának hivatalos oldaláról több ezer orvosi tanulmány tölthető le ganoderma témában. www.pubmed.gov, Kínában az egészségbiztosítási rendszer gyógyszerspektrumának fontos eleme ezen gyógygomba.

Miért ajánljuk a Mental Fittnes stúdióban?

  • Fókuszáltabb, mentálisan kiegyensúlyozott működést eredményez már 2-3 hét fogyasztás után!
  • Bizonyára érdekli, hogy miért vállalunk fel az oldalunkon egy MLM-ben közvetített terméket? Mert hiszünk benne! Úgy gondoljuk hogy ha a Napoleon Hill Alapítvány az OG vállalata mellett tette le a voksot, etikai megítélése és működése kapcsán, mi is bátran ajánljuk ezen cég termékét. Valószínűleg sokan tudják, hogy Napoleon Hill könyvei a legismertebb és legelső önfejlesztő könyvek közé tartoznak. www.naphill.org

A menedzserek itala

Kevesebb pihentetőbb alvásidő, napközben mégis fizikailag energikusabb, mentálisan koncentráltabb működés?

Az OG 100% bio ganoderma kivonatot tartalmazó termékei kiemelkedően hatásosak a klasszikus menedzserbetegségek esetében, mint a magas vérnyomás, magas vércukorszint és koleszterinszint csökkentésében! Az OG tea ideális kiegészítője a súlykontroll programoknak, mely az ülő munkát végzők esetében gyakran kerül fókuszba.

Ganoderma Lucidum tartalmú készítmények fogyasztása egyaránt hasznosprevenciós céllal és már meglévő számos a stressz okozta betegségek gyógyítására!

Miért: A germánium a vér oxigénfelvevő képességét növeli, javítja az emésztést és lassítja a szövetek öregedését.

Napi egy kávé, tea lecserélésével út egy egészségesebb élethez, egészségmegőrzéshez vagy éppen már meglévő betegségeinek gyógyulásához!! Az OG termékeiben bár kíváló arabika kávé, tea található, mégis a ganorderma illetve annak hatásait érdemes kiemelnünk.Önnek pedig nem kell külön tablettákat szednie, hanem elég, ha a napi 1-2 kávéját lecseréli egészségesre!

Reggel éhgyomorra fogyasztva sem ég többet a gyomra, mivel ez a készítménynem savasít, hanem pont az ellenkezője: lúgosít!

Minőség:

Az Organo Gold termékei 30 különféle nemzetközi tanusítvánnyal rendelkeznek. Ezek közül a legszigorúbban a Kosher, illetve arab megfelelője a Halal, ISO, emellett rendelkeznek azokkal a tanusítványokkal, amik bio- és ökotermékek minősítéséhez szükségesek. Ezeket nem adják pénzért és folyamatosan ellenőrzik. Sokféle ganoderma termékről hallani manapság, azonban az OG 100 bio gyógygomba termesztése, csak speciális éghajlati körülmények között, rönkön nevelve, Dél Kína legnagyobb ipari parkjában történik.

 

Fogyjon Bio Kávéval!          Cserélje le kávéját és régi formáját!

gano gano

A 100% bio Ganoderma Lucidum kivonata hatékonyan segít méregteleníteni a szervezetet. Amikor a test méregtelenítése beindul, kiüríti szervezetéből toxinokat, amelyek hozzájárulnak a súlygyarapodáshoz és a vízvisszatartáshoz.. Ennek eredményeként, a méregtelenítés rendszerint súlycsökkenést is eredményez. Az OG tea és kávé rendszeres fogyasztásával étvágya egy hónap után optimalizálódik. Ha az edzés előtt fogyaszt ízesítés nélkül egy OG Black Coffee terméket az zsírégetés hatásosabb!

Kávé / tea / kapszula árak:

A kávénál 1 doboz ára 25 euró vagy 7200 Ft (szállítás +Vat al együtt)

Fekete kávé:   30 db / doboz   (fekete zacskós) 0,83 euró / csomag 
Latte:   20 db / doboz   (sárga zacskós)
Mocha:   15 db / doboz   (belga csokis - középbarna zacskós
Forró csoki:   15 db / doboz   (ebben nincs kávé - sötétbarna zacskós)

Zöld tea: 25 db / doboz      1 doboz ára:  30 euró- 9000 Ft    

1,2 euró/filter, 1 filter 1-1,5 liter vízhez elég, akár egész napra, mert nem csersavas!

Organo Gold - Spórapor kapszula - Az OG leghatékonyabb spóra kivonatot tartalmazó, a szabadalmaztatott előállítást illetően is egyedülálló terméke. Az erős immunrendszert kialakítása mellett, a szervek belső elváltozásainak kóros folyamatai ellen nyújt támogatást. 100 db van egy dobozban, sima: 40 euró, spórás: 75 euró

Néhány információ és érv, amiért én is ezzel az üzlettel kezdtem foglalkozni. 

  • A kíváló termék egyedülálló marketing tervének köszönhetően már több mint egy éve vezeti a momentum listát, ebben világelső az MLM piacon! Mélységében folyamatosan érdekelt minden aktív képviselő az OG bináris rendszerében! Elég ha 2 aktív embernek ajánlod akit érdekel az üzleti lehetőség!!
  • Hivatalos indulás Magyarországon 2012 ősz, az ORGANO Gold üzlet nyitásakor lehetsz jelen!
  • A kávé, tea és az egészség örök trend...
  • belépéskor nem kell drága okatató anyagokat és katalógusokat venni. Itt terméket kapsz, az általad megválasztott csomagban, amit tovább adahtsz, elfogyaszthatsz!

További információ, rendelés és regisztráció: Varga Sylvia, +36 30 846 1368 varga.sylvia@gmail.com
www.mentalfit.hu/ganoderma


Bővebben a Ganoderma lucidum, azaz Pecsétviaszgomba összetevőiről, azok hatásairól

 A Ganoderma lucidum (Kínában Lingzhi, Japánban Reishi)  gombát az ázsiai népek több, mint 4000 éve sikeresen alkalmazzák az orvoslás terén. Kínában a "gyógynövények királya" -ként emlegetik, és értékesebbnek tartják a ginsengnél. Az utóbbi 50 évben több ázsiai országban jó nevű professzorok vizsgálták a Ganoderma gomba élettani hatásait. A Ganoderma több mint 200 aktív hatóanyagot tartalmaz, ezeket 3 kategóriába sorolhatjuk. 30 % vízben oldódó,   65 % szerves anyagban oldódó, és 5 % illóolaj-elpárolgó elem.

Beta és hetero Beta glucans (daganat-ellenes, immun erősítő) ganodermikus triterpenoid sav (allergia-ellens, csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet)

A poliszacharid és a szerves germánium erős immunrendszert alakítanak ki.Daganatellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, megakadályozzák a szervek belső elváltozásait. Növelik a vérrendszer oxigénszintjét, megsemmisítik az elhalt sejteket és a vízben oldódó méreganyagokat.

Az adenozin megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a koleszterinszintet és a zsírtartalmat, segíti a vér szabad áramlását, szabályozza az emésztést.

A terpenoid erősíti az emésztőrendszert és felépíti az antigének által okozott allergiák elleni védelmet. Csökkenti a koleszterinszintet és aktiválja a sejtműködést.

ganoderic esszencia megfiatalítja a szöveteket, optimalizálja a test funkcióit és fiatalságát. Legyőzi a bőrbetegségeket, megszépíti és megfiatalítja a bőrt.