Mental Fitness Studio
  home    Wanderlee Magyarország Kft. rólunk aktuális kapcsolat
Banner

Fogyjon Bio Kávéval, Teával!     Cserélje le kávéját és régi formáját!

gano gano                                   

A 100% bio Ganoderma Lucidum kivonata hatékonyan segít méregteleníteni a szervezetet. Amikor a test méregtelenítése beindul, kiüríti szervezetéből toxinokat, amelyek hozzájárulnak a súlygyarapodáshoz és a vízvisszatartáshoz.. Ennek eredményeként, a méregtelenítés rendszerint súlycsökkenést is eredményez. Az OG tea és kávé rendszeres fogyasztásával étvágya egy hónap után optimalizálódik. Ha az edzés előtt fogyaszt ízesítés nélkül egy OG Black Coffee terméket az zsírégetés hatásosabb!

FOGYÁS OG Bio Kávéval

Napi egy alma az orvost távol tartja- szól a mondás, mi tovább gondoltuk: napi egy vagy több csésze bio kávéja a zsírt leolvasztja.

Hogyan fogyhat Bio Kávéval?


  • a „zsírégető” bio kávé képes lebontani a zsírt a felszabadított zsírsavak véráramba juttatásával. Ez azt jelenti, hogy  a bio kávé nem csak abban segít a szervezetnek hogy könnyebben hozzáférjen a zsírokban raktározott energiához , hanem abban is, hogy a megfelelő forrásból égessünk!.
  • A bio kávéból származó felszabadult energia is arra ösztönöz, hogy mozogjunk.
  • A bio vagy zöld kávéval létrejövő súlycsökkenés, az étvágy csökkenése és a anyagcsere turbósítása által is létrejön.
  • Tehát, kevesebbet eszünk, többet égetünk vagyis eljutottunk a bio kávéval létrejövő súlycsökkenéshez..  
  • Mindez edzéssel, zsírégető mozgással kombinálva még látványosabb eredményhez vezet!


Zsírégető mozgásról általában
Kocogás, Biciklizés, Úszás, Görkorizás, Taposógép, Evezés, Gyors gyaloglás

A legfontosabb hogy un. aerob sportot űzzünk, ha égetni akarunk! A második szempont is kiemelendő, ez az időtartam. Biológiailag a zsírraktárak a szervezet legfontosabb energiaraktárai, amelyeket csak végszükségben mozgósít, amikor már minden más energiaszolgáltató csatorna kiapadt. Ez azt jelenti, hogy amíg csak lehet, a vérben lévő glükózt - szőlőcukrot -, és az izmokban és májban tárolódó glikogént fogja mozgósítani a szervezet az energia fedezésére. Folyamatosan intenzív mozgásban kell lennünk minimum 30 percig, innen pedig már csak a saját kitartásunkon múlik, hogy mennyi zsírt égetünk.
Heti 3-4 alkalommal végzett mozgás, az édesített üdítők, energiaitalok fogyasztásának mellőzése, a napi min 1 bio kávé és a reggel egész napra lefőzött 1,5 liter ganoderma tea kombinált hatása, biztosan meghozza az eredményt éhezés nélkül is.
Az étkezésről röviden
Természetesen ez nem jelenti, hogy az elfogyasztott élelmiszerek minőségére, mennyiségére ne figyeljünk a bioritmusunknak megfelelően. A finomított, félkész és tartósított ételektől, zacskós gyors megoldásoktól érdemes tartózkodnunk.

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák előkapuja. http://www.natursziget.com/eletmod/20070117mikrohullam.

Aki nem szereti az aktív mozgást vagy ennek akadálya van, ma már a legkorszerűbb gépekkel fogyhat, melynek hatását a bio kávéval elindított folyamatok tovább erősítik.

Kozmetikusok, fogyasztó szalonok figyelmébe:

A legújabb gépekkel fogyaszthat szalonjában, anélkül hogy milliókat költene! 2012 októberében korlátozott számban Öné a lehetőség!


Most AKCIÓS áron bérelhet 3:1ben ULTRHANGOS Ulra Slim gépet partnerünktől!

  • Ultrahangos (kaviációs) zsírbontás + Tripoláris Rádiófrekvecia + Izomstimuláló és vörös foton

 

Az Ultra Slim egy olyan készülék amely ezen technológiákat ötvözi, kiegészítve egy olyan eljárással amely lehetővé teszi a fogyás során megereszkedett bőr feszesítését illetve a cellulit hatékony kezelését, valamint a zsírbontásban segítségünkre lehet még az arc és dekoltázs kezelő fej is.


Ultrahangos (kaviációs) zsírbontás

A legfrissebb kutatásoknak köszönhetően megszületett az a készülék, mely az ultrahang technológia legújabb generációja. A speciális frekvencián, 40.000 Hz-en működő ultrahang hullámok által keltett “kavitációs hatásnak” köszönhetően, egyedülálló módon képes a zsírsejtek bomlásának, “szétrobbantásának” előidézésére.

 A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozást jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

Tripoláris Rádiófrekvecia

A Tripollaris Rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen.

A tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább 3 elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egyidőben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztást. A kollagén rostok összehúzódnak — megfeszítve a körülötte lévő bőrt — azonnali hatást nyújtva.
Rádiófrekvenciás kezelés: a rádiófrekvenciás fej által kibocsájtott energia behatol a mélyebb zsírrétegekbe, a zsírsejtek mozgása felgyorsul, ezáltal felmelegszenek.
A felszabadult zsírsejtek alkotó részei és a mérgek a nyirokrendszer a máj és a verejtékmirigyek segítségével ürülnek ki a szervezetből.

 A rádiófrekvencia: A fejlesztők hamar felismerték, hogy a már megsemmisített sejt tartalmát mihamarabb ki kell üríteni a szervezetből. Forradalmian új módszer tehát, a rádiófrekvencia ultrahanggal kombinált alkalmazása. A rádiófrekvencia mintegy 0,5 MHz-el hatol a bőrbe, felgyorsítva ezzel a vér oxigénellátását, a zsírsejt kiürülését. Az összetett kezelés kettős célt szolgál: egyrészt a más módszerrel nehezen csökkenthető, zsírszövetet szétrombolja, majd annak tartalmát, és a nem megfelelő életmód következtében a szervezetben felhalmozódott anyagcsere-végtermékek távozását gyorsítja. Az alakformáló eljárások után a lebontott zsír eltávolítása azért is fontos, mert így elkerülhető, hogy a zsírsejtek újra felszívják a széttört méreganyagokat, és eredménytelen legyen a kezelés.

Izomstimuláló és vörös foton

A fogyasztó kezelés során fontos, hogy az eltávolított zsír mennyisége után odafigyeljünk a bőr állapotára is. A kezelések részét képzi, hogy a zsírbontást követően feszesítsük a bőrt, melyben a — és + pólusú izomstimulációt használjuk. A dinamikus vörös foton segít az anyagcsere folyamatok fokozásában. Stimuláljuk az izmokat, ezzel javítjuk a kötőszövet (narancsbőrös szövet) és a bőr állapotát.

Amennyiben Ön a bérlés mellett dönt, tudnia kell, hogy egy 30 perces kombinált kezelés átlag díja 6.000 Ft bevételt jelenthet, ami annyit tesz, hogy nem egész 17 (!) kezelés árából a havi bérleti díj kitermelhető akár 1 nap alatt!
További infók, facebook oldal: Akciós Fogyasztógép   
telefon: 0630 479 4094